Sırala: Member Gruplar: Member
Katılan: 7/25/2008 Mesajlar: 84 Lokasyon: ANKARA
|
13 Yıldır Sağlık Sektöründeyim ve Kurumunuzu Kurumsallığa Taşımak Verimliliği Artırmak Daha Profesyonel Çalışma Ortamı Yaratmak
4857 Sayılı İş Kanunu, Özlük Dosyası Hazırlama ve Personel Takip, Eğitim Programı Hazırlama Meddata konusun da bilgi sahibiyim. Sepra Soft ve SSK Örnekleme, Medula Sağlık Mevzuatına Oldukça Hâkimim. Ayrıca Sağlıkla İlgili Konular İçin Paylaşım Sitesi Kurdum
Orta Dogu Teknik Üniversitesi - Bilgisayar Uzmanlığı Mezunuyum
Aldığım Sağlık Sertifikaları: Breyer State University - İnsan Kaynakları Yönetimi 1.Ulusal Sağlık Kuruluşlarında - İnsan Kaynakları Yönetimi Orta Dogu Teknik Üniversitesi - İnsan Kaynakları Yönetimi (SEN-CEC) Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı - C Sınıfı İş Güvenliği Uzmanlığı Sertifikası Orta Dogu Teknik Üniversitesi – SEM – Çevre Gürültüsüne İlişkin Şikâyetlerin Değerlendirilmesi, Ölçümü, Denetimi ve İzlemesine İlişkin A Sınıfı Sertifikası İstanbul Valiliği Sağlık İl Müdürlüğü - İlk Yardımcı Sertifikası Katıldığım Sempozyumlar ve Seminerler: Hacettepe Üniversitesi – Sağlık Hizmetleri Finansman Yönetimi (2005 & 2006) Hacettepe Üniversitesi – Sağlık Kurumları Yönetimi Acıbadem – Sağlık Sektöründe EFQM Mükemmellik Modeli Kartal Eğitim Araş. Hastanesi – Sağlıkla Sağlıklı İletişim Sağlık Yöneticileri Derneği – Sağlık Sigortacılığı ve Anlaşmalı Kurumlar Yönetimi 2. Ulusal Tıp Bilişimi Harran Üniversitesi – Akademik Bilişim 09 Bilge Adam Bilişim Microsoft Bütünleşik Yerel Yönetim Platformu Hasta Güvenliği Derneği - Hasta ve Çalışan Güvenliği Temel Eğitim Programı Türkiyenin Bütün Bölgelerinde Çalışabilirim. Gerektiğinde CV Yolluyabilirim.
Msn:tsahin1@hotmail.com
|
Sırala: Member Gruplar: Member
Katılan: 9/29/2008 Mesajlar: 21 Lokasyon: KAYSERİ
|
HOCAM KUSURA BAKMA BUKADAR KAPASİTEYE DONANIMA İŞ BULAMIYOSAN BİLKİ SAĞLIK SEKTÖRÜ BİTMİŞ BOŞA YORMA KENDİNİ SEN BAŞKA SEKTÖRDE İŞE BAK.
MELİKGAZİ HASTANESİ
|